17 Mart 2014 Pazartesi

Beklemeler de Olmasa...










Evdeysen veya sevdiğin şeyleri yapmaya vakit bulabiliyorsan  bunun mutluluğu her şeye değer değil mi? Bir de aması olmasa. Yok mu  beklemeler...O kadar sıkıldım ki beklemelerden. 

Şimdi yine arayış ve bekleyiş süreci başladı benim için. Kaç yerle görüşmeye gittim sayısını unutmak üzereyim. Kimi oldukça iyi geçti kimi rengini  bile belli etmedi. Hepsinin ortak yanı bekleyişlerime yenilerini eklemeleri oldu.

Öğle vakti telefon çaldı , o çok istediğim işten, bu sefer değdi galiba dedim. Yanılmışım o ses malesef özgeçmişimin ilerde doğabilecek pozisyonlar için saklanacağını söylüyordu.

Hayırlısı değilmiş dedim, teşekkür ederek. Kafamı dağıtmak için hemen dünden bitirdiğim etaminimi çerçeveledim. Promosyon çerçeve boyanıp ta  etaminle buluşunca kendini tanıyamadı. Nereye koysam nereye assam bilemedim. Duvarda geri dönüşü zor olan hasarlar yaratmayıp sevgiliden yardım almaya karar kıldım sonunda. 

Sümbülün saksısını da iki üç gün önce boyamıştım. Stencil denemesi yaptım ilk defa, onu da  böyle yuvarlak bir yüzeye uygulayınca pek de  iyi  iş çıkaramadım galiba.  Yine de sümbülün enerjisinden olsa gerek bu halini de çok sevdim. 

Herkese bekleyişlerin mutlu sonlar getirdiği  güzel bir hafta diliyorum. 

Sevgiyle kalın ♥

Edit: İşlemek isteyenler için şablon.


16 yorum:

  1. E belki de bu anahtarın bitmesi ve çerçevelenip bu hale gelmesi gerekiyordu işlerinin sonuçlanması için. E belki de bu anahtar açacak tüm kapıları birer birer...
    Beklemek zor gerçekten de...
    Hadi inşallah, tez vakitte diye dua edelim....

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir yorum bu. Belki de dediğin gibidir, bu anahtarla açılacaktır güzel kapılar. Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  3. Hepsi çok güzel, ellerine sağlık. İnşallah işlerin de yoluna girer, her şey gönlünce olur. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Esra'cım sevgiler...

      Sil
  4. Her şeyin hayırlısı olsun bu iş sizin için hayırlı değilmiş demekki,umarım daha güzel yerlerden teklifler alırsınız.Yuvarlak yüzeyde stencıl kullanmak zordur ama çalışma çok güzel gözüküyor ellerine sağlık.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  5. Değilmiş demek ki ama mesleğimi gerçekten hakkıyla icra edebileceğimi düşündüğüm bir işti, bakalım başvurulara devam ediyorum. Sırf çalışmak için değil de geleceği olan ve seçtiğim alanda bir iş bulmak istediğim için süreç uzuyor. Teşekkürler sizden boyama konusunda öğreneceğim çok şey olacak. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. hayırlısı canım iş, evlilik, çocuk bunlar çok kader kısmet işi. çok istediğinde olmaz bir anda gelir hayal ettiğinden bile güzel olur :))

    YanıtlaSil
  7. Çok haklısın canım moral oldunuz bana. Bir önceki deneyimimden ağzım yandı zaten kariyerime yön vermek istediğim işte bu diyeceğim iş için beklemeye değer ama belirsizlik zamanlarında insanın morali bozulmuyor değil :)

    YanıtlaSil
  8. Günnur umarım biran önce istediğin gibi bir iş bulursun ,bende canı gönülden diliyorum ,anahtar işlemen çok güzel olmuş ellerine sağlık sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Meltem güzel yorumlarınızla öyle mutlu oluyorum ki çok teşekkür ederim. İyi ki sizler gibi güzel inanlarla tanıştım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Günnurcum, hayırlııs olsun, üzülme. İnşallah en yalın zamanda istediğin gibi bir iş bulursun. Sen elinden geleni yapıyorsun, gerisini bekle. Demek ki bir vakti var.
    Güzel haberlerle gel inşallah.

    YanıtlaSil
  11. Ah çok sağol canım benim de derdim artık iş olsun diye değil de şöyle geleceği olan mesleğimi hakkıyla yerine getirebileceğim bir iş olması yoksa geçen ay yaşadığım gibi olsun istemiyorum. İş hayatının tüm enerjimizi tüketmediği bir işte çalışma beklentisinin lüks sayıldığı bir ülkede yaşamamız bizim suçumuz da değil aslında. Güzel dileklerin için teşekkürler, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  12. bütün enerjimizi emiyorlar haklısın:( oysa ne var şöyle herkes kendi işine yapsa, ona buna bulşamasa, üretse, mutlu olsa değil mi? Ama yok, bir arkadaşım bana iş hayatı için "yılanlı kuyu" demişti. Ne kadar haklı olduğunu anladım anladım ama 20 sene yemişler bizi:(
    hakkında hayırlısı olsun tatlım.

    YanıtlaSil
  13. Merhabalar. Bu modeli cok begendim internette aradim fakat baska anahtar modelleri bulabildim bu yoktu. Rica etsem sablonunu instagrama ya da buraya koyabilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çağrının annesi merhaba, deseni posta ekledim. Keyifle işlemenizi dilerim :)

      Sil
  14. Merhabalar, bloğunuzu ve yaptığınız işleri çok beğendim ellerinize sağlık. Şablon için de çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil