9 Şubat 2014 Pazar

Güzel Haberler

cross stitch finishes


Buralara uğramayalı neler oldu neler? Demiştim ya sevgili uzak uzak diyarlarda diye o  beklenen kavuşma gerçekleşti.  İş görüşmelerine gelince hani  hiç aramazlar aramazlar sonrasında birbiri ardına kapılar açılır önünüze, kritik kararlar vermeniz gerekir, benim için de öyle oldu tam olarak. Güzel haberler peş peşe geldi ve yarın heyecanla çalışma hayatıma geri dönüyorum  :)

 Annem de misafir bizde. İşe başlayacağım diye neler yapıyor neler? Buzluğu  nefis yiyeceklerle doldurmakla meşgul. Döktürüyor gerçekten bugün üç aylık içli köfte stoğumuz oluştu. Duyumlarıma göre sırada mantı var ve sonrasını ben de bilmiyorum :)

Geçtiğimiz hafta spora da yazılarak sağlıklı yaşam için büyük bir adım attık. Ben daha çok  Pilates derslerini kaçırmamaya gayret ediyorum. Hocamızın yaptığı programa da uymaya çalışıyoruz ama ilk günler olduğu için pestilimiz çıktı desem hiçte yalan olmaz.

10 Marifetin yaptığı kış temalı yılbaşı yarışmasından sizlere burada bahsetmiştim hatırlarsanız. Ben de aktif olarak  birkaç çalışmamla yer almıştım. İşte bu benim en iddialı eserim. Dereceye giremese de kendimce büyük başarı elde ettiğimi düşünüyorum. Kutunun yapımı, kumaşla kaplaması, iğnedanlık ve diğer tüm aksesuarların yapımı bana ait. Yarışma sayesinde etaminle tanışma fırsatı yakaladım ve bırakmaya da hiç niyetli değilim. Nasıl yapıldığını merak edenler buraya tıktık.

çarpı işi örnekleri



çarpı işi süslemeli kutu, etamin işlemeli kutu

çarpı işi makas kılıfı, etamin makas süsü

çarpı işi süslemeler, etamin işlemeli iğnelik, etamin işlemeli makas kılıfı


Herkese mutlu bir hafta diliyorum. Sevgiyle kalın ♥

16 yorum:

  1. ÇOK GÜZEL ÇOK BEĞENDİM.Renk,kumaş,kullandığın desen,fikir her şey harika.Bende yarışmaya katılanlardım.Kazanmak önemli değil.HATIRASI ÇOK DAHA KIYMETLİ,GÜLE GÜLE KULLAN

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Serpil çok teşekkür ederim. Yarışmaya katılarak güzel heyecanlar yaşadık. Dereceye girenler oldukça profesyonel çalışmalardi. Emeğimize sağlık olsun ;)

    YanıtlaSil
  3. Desenler çok güzelmiş, sen de çok güzel işlemişsin. Şirin bir set olmuş.... Yeni işin hayırlı bol kazançlı olsun,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim çok, yaparken o kadar özendim ki... İyi temennileriniz pozitif enerji veriyor inşallah hayırlısıdır benim için.

      Sil
  4. Kuzucuuummm bunların hepsi harikaaa bayıldımm her birine, yani nasıl dereceye girememiş bu güzellikler şaşkınım.. Devamını bekliyoruz Günnurum :)) Ayrıca yeni işin için de çoook ama çooook sevindim, Allah kolaylık, ferahlık ve güzel dostluklar versin yeni iş yerinde. Kocaman öpüyorum :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım beğenmene çok sevindim senin ellerinden çıkan etaminler de o kadar güzeldi ki bir başka sebebim oldu bu güzellikleri işlemek için :) Ne güzel dualar bunlar iyi ki varsınız diyorum :)

      Sil
  5. Hepsi birbirinden güzel olmuş, etamin işlemelerine bayıldım. Şu ara bende bu işe takıldım, her gördüğüm deseni işleyesim var. :)) Yeni işin hayırlı uğurlu olsun, sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hülya Hanımcım çok teşekkürler, o kadar emek verdim ki beğenileriniz yüzümü güldürdü :))) Sizin güzel ellerinizden neler çıkacak kim bilir?

      Sil
  6. günnurcum eline sağlık harika görünüyor, iş için de çok sevindim hayırlısı olsun canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esracım çok sevindim beğenmene, şu aralar yeni işe girmenin verdiği koşturmacalardayım :)

      Sil
  7. Çalışmalarınızı bu kadar geç gördüğüm için üzüldüm:(((tek kelime ile harika olmuş ellerinize sağlık.Çalışma hayatınızda başarılar dilerim.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  8. Mehtap ablacım, sizin ellerinizden çıkan güzellikler kadar güzel olamaz. Böyle yürekten insanı gülümseten yorumların için çok teşekkür ediyorum. Çalışma hayatım bir başladı pir başladı sormayın hiç bakalım neler olacak...Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. ben nasıl görmemişim bloğunu, çalışmalar çooook hoş, üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun, nasıl da canlı durmuş. ellerine sağlık:)) bu arada yeni işin hayırlı olsun. sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  10. Merhaba, hoşgeldiniz neşe getirdiniz :) Beğenileriniz beni çok mutlu etti, iş konusunda ise aynı şeyi söyleyemeyeceğim hayırlısı değilmiş galiba, ben de yeni ufuklara yelken açtım inşallah bu kez hayırlısı diyorum :)

    YanıtlaSil
  11. Kutunuz ve diğer aksesuarlar çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, beğeniniz beni mutlu etti :)

      Sil