27 Aralık 2013 Cuma

Yılbaşı Sofrası için Alışveriş Önerileri


Bu sene ilk defa evimizde dostlarla toplu bir yılbaşı kutlaması yapacağız, evleneli henüz ikinci yılbaşımız olsa da  sanki uzun yıllar geçmiş gibi anlattığıma bakmayın siz :) 

Aklımda bazı menü planları var henüz tam olarak şekillenmedi fakat amaca yönelik araştırmalara başladım, güzel şeyler buldum. Yılbaşı temalı kalıplar bakarken  keşfettim Yüksel Pastacılığı. Fiyatları, ürün çeşitliliği ve müşteri memnuniyetine verdikleri önemden ötürü benden tam not aldılar. Online alışverişte türlü hezimetler yaşanabiliyor ne de olsa. 

Siparişim alışverişimden  bir gün sonra kargoya verildi ve ürünlerim sapasağlam, eksiksiz olarak elime ulaştı. Sizler de birşeyler almak veya sadece bakmak isterseniz buraya bir göz atın derim. Ee biz Eminönüne gitmezsek Eminönü bize gelir :)


 Bu çamlarla kokinaları  yaptığım ikramlıklarda kullanmak istiyorum.


 Kurabiye kalıplarıyla  mesela bir kısırı veya patates püresini melek veya çam ağacı olarak sunmak fena fikir sayılmaz  :)


Fackelmanın  dekoratif kesicilerle sebze ve peynirlerinize şekil vererek yılbaşı sofranıza neşe katabilirsiniz. Şahsen ben bu gücü gördüm kendilerinde :)


Bu ay Evim dergisindeki yılbaşı sofrasını görmediyseniz hemen incelemenizi öneririm o çam ağacı şeklindeki milföylere bayıldım. Birkaçını kendi soframda denemek istiyorum. Görmeyenler için seçtiğim kareler sizlerle, ilham almak isteyenlere...



Mozerellalı domateslerin güzelliği, sunumda ahşabın sıcaklığı harika olmamış mı?


Bu gördüğünüz minik çam ağaçları için öyle kalıplarla falan uğraşmanıza gerek yok sadece marketten karper peynir ve çubuk kraker almanız yeterli. Süslemek için biraz dere otu , minik kırmızı biberler ve birazcık da sevgi...



Unutmadan runner ve masa örtüsü almadıysanız  için evmanya.com'a bakmak için geç kalmadınız. 14,99 TL 'dan başlayan fiyatlar var. Ben bir runner aldım bile kumaşın dokusunu da kırmızının tonunu da çok  beğendim.



Hoşçakalın,

 Sevgiyle kalın ♥





2 yorum:

  1. Guzel fikirler fotograflar simdiden karnimi aciktirdi :))
    Paylasim icin tesekkurler
    Simdiden mutlu yillar :)

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldiniz Aner, teşekkür ederim çok zarifsiniz :) Size de mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil