12 Aralık 2013 Perşembe

Kafesim Süslendi


Dışarıda kar evde keyif zamanları. Dumanı üstünde bir  salep ve  sıcak bir battaniyeyle film izleme zamanları çoktan geldi. Geri sayım devam ederken de evdekiler  yeni yıl için  süslenmeye devam ediyorlar.

Geçen günlerde Sahildeki Ev'in yaptığı  rustik süslemeleri görünce  koşar adım çantamı alıp mahalle bahçlerine gittim . Sonrası malum evde tatlı bir telaş aldı beni. Büyük bir heyecanla kapı süsü yaptım,  kuş kafesimi süsledim. Birkaç basit fiyonk ve çam dalıyla yeni yıl havasına girdi bizim kafes.

Bu arada iki tane yıl başı geyiği daha yaptım ama kalan ikisini sıkıldığım için yarım bıraktım. 6 tanesi gerçekten çok zaman alıyor. Yıl başını dostlarımla bizim evde kutlayacağız ve bu geyikler kendilerine hediye edilecekler, bir bitseler :)







Tavsiye: Marketten aldığınız paketli aromatik katkılı karışımlar yerine aktardan gerçek salep alır ve denerseniz aradaki farktan sonra bir daha hazır salep içmeyeceksiniz. 



Eğlenceler Oteli / White Christmas 
Snow


Bu film de izlenecekler listesinde yerini aldı :)



Kafesimin eski hali için buraya

Sahildeki Ev'in yılbaşı süsleri için buraya buyrun.

6 yorum:

  1. Çok cici olmuş tatlım, keyfini çıkar :))

    YanıtlaSil
  2. Kuzum teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş canım ren geyiğini de çok beğendim bu arada ;)

    salep demişken mado'nun salepini de denemeni tavsiye ederim. hazır sıvı halde olanı değil de teneke kutudaki toz salepleri muhteşem ;)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim canım,hazır evdeyken bunlarla uğraşmak keyif verici :) Mado'nunkini de denerim hem oradaki de gerçek salept ir kesin çünkü Maraş dondurması yapımında da püf noktasıymış salep.

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş canım blogunu takibe aldım senide beklerim görüşürüz sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğeniniz için, hoş geldiniz. Sevgiler :)

      Sil